Насловна / Вести / Биенале на македонската архитектура БИМАС 2010

Биенале на македонската архитектура БИМАС 2010

Достигнувањата на архитектите пред очите на јавноста

Биеналето на македонската архитектура БИМАС 2010 на кое по 15. пат ќе бидат изложени двегодишните достигнувања на архитектите од Македонија ќе се одржи од 24 март до 3 април во просториите на Мала станица и Музејот на Современа уметност. Организатор на Биеналето е Асоцијацијата на архитекти на Македонија.

 

Повеќе во број 127, Петок 26.03.2010 г.  

Испрати коментар

Scroll To Top