Насловна / Вести / Зоран Кардула „Архитектонски илустрации“- БИМАС 2018

Зоран Кардула „Архитектонски илустрации“- БИМАС 2018

IMG_20180917_210454

IMG_20180917_210527

Претседателот на БИМАС 2018 Владимир Десков и Зоран Кардула

IMG_20180917_210406

IMG_20180917_210328

IMG_20180917_210344

IMG_20180917_205807

IMG_20180917_210016

IMG_20180917_210044

Управа за хидрометеоролошки работи,

Скопје, Македонија, архитект Крсто Тодоровски

IMG_20180917_210139

Споменик „Три тупаници“, Ниш, Србија

 вајар Иван Саболиќ

IMG_20180917_210237

Споменик „Галебови крила“, Подгора, Хрватска

вајар, Рајко Радовиќ

1

 Споменички комплекс – Македониум, Крушево, Македонија

Јордан и Искра Грабуловски

фото: Киро ПОПОВ

Испрати коментар

Вие можете да ги користите следните HTML ознаки: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Scroll To Top