Насловна / Вести / Започна санација на дел од улицата 487 во Дебар Маало

Започна санација на дел од улицата 487 во Дебар Маало

sanacija na ulica 487 (4)

Општина Центар ја започна санацијата на дел од улицата 487 во Дебар Маало. Коловозот беше многу оштетен и не овозможуваше нормално одвивање на сообраќајот. Се вади стариот, искршен асфалт и ќе се става нов.
Проблемот со атмосферската канализација ќе се решава со падови кон сливниците.sanacija na ulica 487 sanacija na ulica 487 (5) sanacija na ulica 487 (3) sanacija na ulica 487 (2)

Испрати коментар

Scroll To Top