Насловна / Архитектура / Вчера се отвори БИСТА (ФОТО)

Вчера се отвори БИСТА (ФОТО)

Вчера во Музејот на современа уметност, претседателот на ААМ, Мишко Ралев и претседателот на БИМАС, Александар Радевски свечено го отворија  Биеналето на студентите по архитектура – БИСТА.

Изложбата на студентските трудови во рамки на БИМАС ќе биде отворена до 28. септември.

IMG_20230920_202350 IMG_20230920_201204 IMG_20230920_200037 IMG_20230920_200127 IMG_20230920_200355 IMG_20230920_200436 IMG_20230920_200551 IMG_20230920_200641 IMG_20230920_200713 IMG_20230920_200753 IMG_20230920_200939 IMG_20230920_201029 IMG_20230920_201444 IMG_20230920_201527 IMG_20230920_201617 IMG_20230920_201659 IMG_20230920_201737 IMG_20230920_201814 IMG_20230920_201852

фото: КИРО ПОПОВ

Испрати коментар

Scroll To Top