Насловна / Арт и дизајн / Уникатни фотографии на природни пејзажи

Уникатни фотографии на природни пејзажи

Канадскиот фотограф Matt Molloy користи повеќе фотографии кои се фотографирани во различен временски период и истите ги преклопува меѓусебно во повеќе леери, со цел да добие ефект на насликана слика. Сите фотографиии се поставени во една статична слика прикажувајќи прогресија низ времето, движењето, промените во светлото, темното и сенките, и на нив најчесто е прикажано небото и природните пејзажи.

слика-1 слика-2 слика-3 слика-4 слика-5 слика-6 слика-7 слика-8 слика-9 слика-10 слика-11

 

 

Испрати коментар

Вие можете да ги користите следните HTML ознаки: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Scroll To Top