Насловна / Вести / Сменети времето и локацијата на презентацијта за урбанистичката визија за Дебар Маало

Сменети времето и локацијата на презентацијта за урбанистичката визија за Дебар Маало

Локацијата и времето на презентацијата на проектите на студентите на Архитектонскиот факултет за урбанистичката визија за Дебар Маало ќе се одржи во среда (12 јуни) од 10 до 14 часот на тротоарот и паркингот пред Општина Центар, наместо како што беше предходно најавено од 15 до 19 часот кај кружниот тeк во Дебар Маало.

дм2

reagiraj

Испрати коментар

Вие можете да ги користите следните HTML ознаки: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Scroll To Top