Насловна / Арт и дизајн / „Салвадор Дали и Гала“ прогласена за најдобар портрет

„Салвадор Дали и Гала“ прогласена за најдобар портрет

Голема промоција на нашиот академски сликар Никола Голубовски. Преработка на неговата уметничка слика „Салвадор Дали и Гала“ е победник во категоријата најдобар портрет на конкурсот што го организира престижниот Princeton University Art Museum. Другите уметнички дела што се преработени се од најпознати светски уметници што го става неговото име на исто рамниште со нив.

Nikola

Испрати коментар

Вие можете да ги користите следните HTML ознаки: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Scroll To Top