Насловна / Вести / Прослава 70 години Градежен факултет Скопје (фото)

Прослава 70 години Градежен факултет Скопје (фото)

Во саботата во хотелот Александар Палас во Скопје во присуство на бројни гости од земјава и странство, колеги, пријатели, претставници на Владата на Република Северна Македонија и наставен кадар од факултетот свечено се одбележи 70 годишниот јубилеј од основањето на Градежниот факултет при Универзитетот „Св. Кирил и Методиј“ во Скопје.

IMG_3716
Доделени беа и повеќе плакети и благодарници на компании, институции и поединци како знак на благодарност за долгогодишна плодна и успешна соработка.

IMG_3546
Редакцијата на Порта 3 го честита јубилејот, благодари на взаемната соработка и му посакува на факултетот напредок и уште многу значајни јубилеи.

IMG_3558

IMG_3613

IMG_3616

IMG_3619

IMG_3621

IMG_3629

IMG_3631

IMG_3655

IMG_3657

IMG_3671

IMG_3692

IMG_3702

IMG_3708

IMG_3723

IMG_3728

IMG_3760

IMG_3755

IMG_3770

IMG_3805

IMG_3827

IMG_3844

IMG_3845

IMG_3857

IMG_3872

IMG_3875

IMG_3881

IMG_3891

Испрати коментар

Вие можете да ги користите следните HTML ознаки: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Scroll To Top