Насловна / Архитектура / Пријави се за Rethinking The Future Awards 2021

Пријави се за Rethinking The Future Awards 2021

Rethinking The Future Awards е годишна програма за доделување награда за архитектура која има за цел да ја идентификува и промовира извонредната работа во областа на архитектурата и дизајнот низ целиот свет. Rethinking The Future Awards 2021 ја прославува својата 9. година од одржување на новото наградување.

ртф_resize

Пријавувањата за Rethinking The Future Architecture Awards 2021 завршуваат наскоро. Ако се уште не сте се регистрирале тоа можете да го направите тука.

ртф1_resize

Со повеќе од 60 категории за изградени објекти и идејни проекти, ова е шанса да ја внесете вашата работа меѓу најдобрите проекти во светот.

Предходните победници на RTF Awards вклучуваат некои од најпрестижните компании како: Perkins Eastman, Bjarke Ingels Group & Dialog, Page, RTKL, AHR, Aecom, Henning Larsen, CAZA, DLR Group, Behnisch Architekten, UNstudio, HOK, Gensler, HKA, LMN Architects, LAN Architecture, WOW Architects и други.

ртф2_resize

Со ценето жири и медиумски партнери од целиот свет, оваа година можете да го обележите своето присуство на глобалната мапа.

ртф3_resize

Испрати коментар

Scroll To Top