Насловна / Арт и дизајн / Постојаната поставка во Даут пашин амам сега е достапна и виртуелно

Постојаната поставка во Даут пашин амам сега е достапна и виртуелно

Националната галерија на Северна Македонија ги затвори своите изложбени простори поради пандемијата од коронавирусот во согласност со препораките на Владата на Северна Македонија и се движи од галерискиот простор кон виртуелниот. Постојаната поставка на Националната галерија, која редовно е поставена во објектот Даут пашин амам е достапна во виртуелна варијанта до посетителите.

Mожете да ја видите преку VR платформата https://my.matterport.com/show/?m=seBXUrNdika.

daut

Испрати коментар

Вие можете да ги користите следните HTML ознаки: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Scroll To Top