Насловна / Арт и дизајн / Плакатот на графичкиот дизајнер Ладислав Цветковски изложен во Швајцарија

Плакатот на графичкиот дизајнер Ладислав Цветковски изложен во Швајцарија

Плакатот “rUN” на нашиот графички дизајнер проф. м-р Ладислав Цветковски e изложен во Локарно, Швајцарија.

1

Плакатот е дел од изложбата посветена на 70 годишнината од потпишувањето на Универзалната декларација за човекови права на ОН.

2

3

4

Испрати коментар

Вие можете да ги користите следните HTML ознаки: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Scroll To Top