Насловна / Архитектура / Отворена ИАС15 – зимски семестар

Отворена ИАС15 – зимски семестар

На Архитектонскиот факултет при Универзитетот „Св. Кирил и Методиј“, Скопје, денес, во Големата сала се отвори ИАС15 – Изложба на архитектонските студија, зимски семестар 2019-2020. Изложбата ќе биде отворена до 19 февруари.

4H5A0019

4H5A0025

4H5A0031

4H5A0012

4H5A0021

4H5A0030

4H5A0050

4H5A9967

4H5A9969

4H5A9975

4H5A9977

4H5A9979

4H5A9982

4H5A9986

4H5A9990

4H5A9994

4H5A9997

Фото: КИРО ПОПОВ

Испрати коментар

Вие можете да ги користите следните HTML ознаки: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Scroll To Top