Насловна / Вести / Трамвајот или по изборите или никогаш

Трамвајот или по изборите или никогаш
tra1.jpgАнтикорупциската комисија му препорача на Градот да го пониш ти распишаниот тендер за изградба на 12-километарска трамвајска пруга, набавка на пет шински возила и изградба на депото. Комисијата сметала дека тоа не смее да се направи без одлука на Советот на градот, но таму, пак, предлогот беше тргнат со образложение дека предлагачот, градската управа, ја повлекол.

 

 Објавено во бр.100 Сабота 14.02.2009

 

Испрати коментар

Scroll To Top