Насловна / Вести / Нови 64 решенија за легализација на дивоградби во Ѓорче Петров

Нови 64 решенија за легализација на дивоградби во Ѓорче Петров

Градоначалникот на општина Ѓорче Петров, Александар Наумоски потпиша и додели 64 решенија за легализација на дивоградби.

Од општината информираат дека ваквиот транспарентен начин на доделување решенија на граѓаните ја елиминира можноста за фаворизирање при решавање на барањата за легализација на бесправно изградени објекти.gjorce petrov

Апелираат до граѓаните оние кои досега не ги комплетирале своите документи да се обратат за консултација до Секторот за урбанизам при општина Ѓорче Петров, со што ќе си го остварат своето законско право за легализација на бесправно изградените објекти.

Испрати коментар

Вие можете да ги користите следните HTML ознаки: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Scroll To Top