Насловна / Арт и дизајн / Необична маса/саксија

Необична маса/саксија

planter-table (5)
Оваа маса е креирана како дел од портфолиото на Emily Wettstein за нејзиниот магистерски труд. Таа ги покажува нејзините способности за работа со метал и дрво. Масата содржи провидна акрилна саксија подржана само со метални ногарки. Поентата е во тоа да таа не приближи до нашата храна и производството на истата, поистоветувајќи ја со фарма. Таа е на продажба и се нуди во различни димензии, зависно од потребата.
planter-table (1) planter-table (2) planter-table (3) planter-table (4)

Испрати коментар

Scroll To Top