Насловна / Арт и дизајн / Најкреативните новогодишни честитки од светски архитекти и дизајнери

Најкреативните новогодишни честитки од светски архитекти и дизајнери

Незаменливите симболи на празничната сезона несомнено се новогодишните честитки. Светската архитектонска заедница доби голем број честитки и оваа година, од реномирани архитекти до дизајнери, од организации до архитектонски бироа.

пор

По напорната година, божиќните и новогодишни честитки, кои се симболи на прослава, надеж и среќа, симболизираат здрава животна средина и среќа со интересни референци од светски познати архитекти и дизајнери.

биг

Како годишна традиција на Worldarchitecture.org – WAC, ги одбравме најкреативните и најразиграните честитки за 2023 година, вклучувајќи ги оние на UNStudio, MAD, Zaha Hadid Architects, KAAN Architecten, 3LHD и други.

заха

лхд

мврд

мец

каан

ест

1 бенед валентино

вутопиа

геза

0 шојб

цолаб

мис

сиде

мад

улуф

 

Испрати коментар

Scroll To Top