Насловна / Дел од најдобрите фотографии од National Geographic во 2016 година

Дел од најдобрите фотографии од National Geographic во 2016 година

National Geographic ги објави своите најдобри фотографии во 2016 година, а комплетната приказна е претставена со фотографии од целиот свет. Збирката содржи 52 фотографии во продукција на 91 фотографи и кустоси.  Најдобрите фотографии се избрани меѓу 2.300.000. Во продолжение погледајте некои од нив.

pustinja-vinozito pticja-perspektiva pogled-niz-prozorec pod-oblaci pejsaz park-i-grad bela-mecka-pred-vrata covek-na-slon F4NDJB otica-vo-voda 2016-national-geographic-travel-photographer-of-the-year-contest-entries_12-gencept

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Испрати коментар

Вие можете да ги користите следните HTML ознаки: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Scroll To Top