Насловна / Арт и дизајн / Минималистички мијалници во боја

Минималистички мијалници во боја

Нежните линии и волумени на мијалниците од новата App колекција која ја потпишува Flaminia, во бањата внесуваат минималистичка елеганција.

5_resize

Богатата и ценета колекција на брендот App Flaminia, доби неколку новитети, кои содржат совршено округли и овални форми. Дизајнирани се да бидат витки и ја емитуваат својата визија на леснотија.

03_resize 3_resize

Тенкиот профил на овие мијалници е изработен од керамика со исклучително висок квалитет. Во склад со визијата на Flaminia, бојата е клучен елемент на дизајнот со кој не може да се поигрува, така новитетот има богата палета на бои, која оди од бели, природни, млечни тонови, до земјени нијанси, петролеј зелена и Рубенс црвена.

4_resize 2_resize 04_resize 02_resize 01_resize

1_resize

Испрати коментар

Вие можете да ги користите следните HTML ознаки: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Scroll To Top