Насловна / Вести / Меѓународен саем на техниката во Белград

Меѓународен саем на техниката во Белград

Saem na tehnika BGD1

Меѓународниот саем на техниката во Белград (член на U.F.I од 1957 година, The Global Association of the Exibition Industry“) со традиција уште од 1937 година ќе се одржи во перидот од 16-20 мај 2016 година.

Saem na tehnika belgrad

Се работи за најголем развојно – технолошки настан во регионот, но и поттик за меѓународна економска соработка. Повеќе информации на следниот линк:   http://tehnika.talkb2b.net/

 

 

 

 

Испрати коментар

Вие можете да ги користите следните HTML ознаки: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Scroll To Top