Насловна / Ентериери / Мал апартман со класична убавина

Мал апартман со класична убавина

Дизајнерот на ентериери Inna Usubyan е проектант на ова студио од 32 метри квадратни со локација во Москва. Во целиот простор преовладуваат нијанси на бело, сиво и кафено, а монотонијата е разбиена со неколку акцентирани детали. Во малиот апартман, просторот е поделен со прекинати преградни ѕидови, завеси и паравани.

стан-1 стан-2 стан-3 стан-4 стан-5 стан-6 стан-7 стан-8 стан-9

Испрати коментар

Scroll To Top