Насловна / Арт и дизајн / Луксузна пинг-понг маса

Луксузна пинг-понг маса

masa za ping pong_5
Eleven Raven
 е луксузен производител на приспособени маси за пинг-понг во САД, и сега ни претставува нешто навистина посебно. Бернард Семердијан е шеф на Одделот за креативен дизајн на компанијата, и главен дизајнер на нивните убави, луксузни и беспрекорни пинг-понг маси. Тој е одговорен за производство на убави маси, што не може да се видат секој ден.

masa za ping pong_6 masa za ping pong_4 masa za ping pong_3

Неговиот најнов прилог е Stealth Premier Ping Pong маса, а само пет примероци ќе бидат направени. Цената на оваа убава маса е 70.000 долари, и секоја од нив ќе биде поединечно нумерирана и потпишана од страна на нејзиниот творец. Изработена е од висококвалитетен алуминиум.

masa za ping pong_2 masa za ping pong_1

Испрати коментар

Scroll To Top