Насловна / Архитектура / Куќа во Лондон од три метри со четири соби

Куќа во Лондон од три метри со четири соби

Импресивната лондонска куќа е дизајнирана во форма L, за совршено да се вклопи во тесниот простор меѓу две викторијански куќи.

london

Новата куќа во Лондон е широка само 11 метри, висока над три метри. Благодарение на двајцата архитекти, Селенк и Парсонс, совршено „е внесена“ и се вклопува меѓу двете згради.

london1

Куќата се наоѓа во Јужен Лондон и е декорирана во модерен стил. Распространета е на три ката, има четири простории, а од друга страна се шири и излегува во дворот. Тековната цена е 1,25 милиони фунти.

london2

Испрати коментар

Вие можете да ги користите следните HTML ознаки: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Scroll To Top