Насловна / Вести / „Композитни Системи за Надворешна Топлинска Изолација“

„Композитни Системи за Надворешна Топлинска Изолација“

Во среда 20-ти февруари ќе се одржи промоција најновата книга на д-р Петар Николовски „Композитни Системи за Надворешна Топлинска Изолација“ (КСиНТИ), во Кристална сала, хотел КОНТИНЕНТАЛ Скопје со почеток во 12:00 часот.

Flaer za pokana

[/mobileonly]

Испрати коментар

Вие можете да ги користите следните HTML ознаки: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Scroll To Top