Насловна / Вести / Реконструкција на паркинзи и пристапни улици во Мичурин

Реконструкција на паркинзи и пристапни улици во Мичурин

Општина Аеродром деновиве врши реконструкција на дотраени паркинзи и пристапни улици по должината на „Венијамин Мачуковски“ во населбата Мичурин.
Руинираните плочи од павер-елементи се заменуваат со асфалт, при што ќе бидат опфатени околу 1100 квадратни метри.

Rekonstrukcija - Micurin2

Rekonstrukcija - Micurin

Испрати коментар

Вие можете да ги користите следните HTML ознаки: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Scroll To Top