Насловна / Ентериери / Избалансирани форми со нагласок на детали

Избалансирани форми со нагласок на детали

куќа во мексико

Оваа неодамна завршена куќа се наоѓа во местото Пуебло, во Мексико. Јужната фасада има симетричен пристап, но додека се движите напред, се открива комплексна геометрија која овозможува оптимална врска со отвореноста, без нарушување на приватноста.куќа во мексико (2)
Бетон, мермер, дрво, стакло, природен камен, челик, се само некои од материјалите што се користени во дизајнот. Има балансирање на едноставните форми со нагласок на детали и материјали кои создаваат интересни визуелни контрасти кои овој простор и ентериер го прават доста жив.куќа во мексико (3) куќа во мексико (4) куќа во мексико (5) куќа во мексико (6) куќа во мексико (7) куќа во мексико (8) куќа во мексико (9) куќа во мексико (10) куќа во мексико (11)

Испрати коментар

Scroll To Top