Насловна / Вести / На дрвјата им никнаа очи од страв да не бидат исечени

На дрвјата им никнаа очи од страв да не бидат исечени

oci drvja (2)

На дрвјата низ Скопје им никнуваат очи, ококорени и во страв да не им се приближува сечата.
Во неколку зелени крошни покрај булеварот „Партизански одреди“ од вчера може да се забележи дека дрвјата „ѕиркаат“.oci drvja
Граѓаните што се грижат за зеленилото велат дека им израснале од страв да не ги исечат и за да се пазат сами.

Испрати коментар

Scroll To Top