Насловна / Архитектура / Меѓународен форум за архитектура и инженерство SHARE Skopje 2017

Меѓународен форум за архитектура и инженерство SHARE Skopje 2017

Plakat za SHARE Skopje 2017

Асоцијацијата на архитекти на Македонија-ААМ упати отворена  покана за Интернационалниот форум за архитектура и инженерство SHARE Skopje 2017. Настанот е во организација на Pro Event Cultural Association и Асоцијацијата на архитекти на Македонија. Форумот ќе се одржи на 5 септември 2017 во Хотелот Мериот во Скопје.

За разлика од другите вакви настани, овој настан има мултинационален пристап. На форумот ќе земат учество и Асоцијацијата на Архитекти на Република Албанија, Асоцијацијата на Архитекти Косово, како и Комората на архитекти на Р.Бугарија. Со ова се надеваме дека ќе ги зајакнеме врските и соработката помеѓу архитектите во Европа.

Презентациите во програмата се фокусирани на употребата на иновативни материјали и револуционерни технологии и системи.

На форумот ќе има можност за средби со одбрана публика составена од архитекти, претставници од научни и стручни установи, инженери и претприемачи од повеќе држави.
Заинтересираните колеги можат да го потврдат своето присувство со регистрација на следниот линк.

http://skopje.ieriff.eu/2017-register/

Учеството за членови на AAM е бесплатно

After the success of SHARE in Bucharest, Warszawa, Krakow, Budapest, Sofia, the first International Architecture and Engineering Forum, SHARE Skopje 2017, is yet to be an excellent example of good architecture and great international practice.

  • This International Forum is in co-organized with 3 major national associations of architects:
    The Association of Architects of Macedonia, the Architects’ Association of Kosovo, the Albanian Architects’ Association and in partnership with de Chamber of Architects in Bulgaria.
  • Architects from 9 countries present their international and awarded projects: Romania, Bulgaria, Austria, Belgium, Turkey and the United Kingdom and of course Macedonia, Kosovo and Albania.
  • We are expecting more than 200 architects from the 3 countries – Macedonia, Kosovo and Albania – to participate at the conference.
  • Special Guest architect – Maurizio MEOSSI, Senior Associate Zaha Hadid Architects will present a famous project in Milano: The City Life;
  • The projects presented by international and national Macedonian architects were awarded in many competitions like World Architecture Festival; Iconic Awards, Architizer a+ award, Wan Awards, MIPIM, European Property Awards, German Iconic Awards, World’s Best International Highrise Architecture -International Property Awards, Aga Khan Award for Architecture, Mies van der Rohe Awards.
  • SHARE International Architecture Forum will be the focus in Facades, Roofs, Floors & Interior Design.
  • Keeping with our tradition, we will organize an International Debate with the presence of 4 Presidents of National Chamber of Architects: Macedonia, Bulgaria, Kosovo and Albania.
  • SHARE Skopje 2017 will benefit the presentation of innovative and competitive products and solutions.

A great and unique event only for architecture, free for the participants – members of the co-organizing associations, organized in distinguished venue: Marriott Hotel***** in Skopje.

Испрати коментар

Вие можете да ги користите следните HTML ознаки: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Scroll To Top