Насловна / Арт и дизајн / И ова е Скопје… снежно и бело

И ова е Скопје… снежно и бело

И ова е Скопје, снежно, бело. Оваа година властите беа поподготвени и снегот по се изгледа не ги изненади. Некој работеше и чистеше, а други уживаа во прошетките.

4H5A1521

4H5A2033

4H5A1984

4H5A1536

4H5A1538

4H5A1581

4H5A1987

4H5A1994

4H5A1996

4H5A2007

4H5A2012

4H5A2018

4H5A2047

ФОТО:Киро ПОПОВ

Испрати коментар

Вие можете да ги користите следните HTML ознаки: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Scroll To Top