Насловна / Вести / И ова е Скопје…кога Вардар ќе надојде и ќе донесе ѓубре

И ова е Скопје…кога Вардар ќе надојде и ќе донесе ѓубре

И ова е Скопје, и ова е Вардар кога ќе надојде и на раце ќе го донеси сиот отпад кој сме го фрлиле

4H5A9481

4H5A9485

4H5A9493

4H5A9490

4H5A9507

4H5A9495

4H5A9520

4H5A9523

4H5A9525

4H5A9536

4H5A9541

4H5A9551

4H5A9557

4H5A9617

фото: КИРО ПОПОВ

 

Испрати коментар

Вие можете да ги користите следните HTML ознаки: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Scroll To Top