Насловна / Вести / И ова е Скопје…изложба во Чифте амам

И ова е Скопје…изложба во Чифте амам

Изложба со наслов „Дела од словенечки, хрватски, српски, црногорски и босанско-херцеговски автори“ од колекцијата на Националната галерија на Македонија.
_DSC6917_DSC6908a
_DSC6907a

_DSC6909a

_DSC6908a

_DSC6910 a

_DSC6912 a

_DSC6913a

_DSC6900a

_DSC6899a

_DSC6898a

_DSC6897 b

_DSC6896 a

_DSC6888 a

_DSC6891 a

_DSC6893 a

_DSC6892 a

_DSC6895 a

фото: Ангел СИТНОВСКИ

Испрати коментар

Вие можете да ги користите следните HTML ознаки: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Scroll To Top