Насловна / Вести / И ова е Скопје…и ова е Вардар…

И ова е Скопје…и ова е Вардар…

И покрај сите ветувања се уште и ова е Вардар… И тоа не било каде, туку во центарот на државата

4H5A5317_resize 4H5A5316_resize 4H5A5318_resize 4H5A5321_resize 4H5A5329_resize 4H5A5330_resize 4H5A5334_resize 4H5A5339_resize 4H5A5341_resize 4H5A5322_resize 4H5A5342_resize 4H5A5343_resize 4H5A5346_resize 4H5A5348_resize 4H5A5386_resize 4H5A5390_resize

фото: КИРО ПОПОВ

Испрати коментар

Вие можете да ги користите следните HTML ознаки: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Scroll To Top