Насловна / Вести / И ова е Скопје…

И ова е Скопје…

Скопје, 04.07.2017…

0005

0008

0002 0009 0011 0014 0010 0004 0001

Фото: Киро Попов

Испрати коментар

Вие можете да ги користите следните HTML ознаки: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Scroll To Top