Насловна / И ова е Скопје…

И ова е Скопје…

Има ли крај!!

skopje-centar-haos_1

Постамент за споменикот на Мајка Тереза

skopje-centar-haos_3 skopje-centar-haos_4 skopje-centar-haos_5 skopje-centar-haos_6

… и овој објект подолу е дел од центарот на нашиот град…

skopje-centar-haos_7 skopje-centar-haos_8

Испрати коментар

Вие можете да ги користите следните HTML ознаки: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Scroll To Top