Насловна / Вести / И ова е Скопје…

И ова е Скопје…

Новогодишно Скопје4H5A2525

4H5A2532

4H5A2538 (1)

4H5A2541

4H5A2545

4H5A2554 (1)

4H5A2562

4H5A2568

4H5A2561

4H5A2576

4H5A2622

4H5A2624

4H5A2618 (1)

4H5A2633

4H5A2605

ФОТО: Киро Попов

 

Испрати коментар

Вие можете да ги користите следните HTML ознаки: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Scroll To Top