Насловна / Вести / Главна награда за Архитектура Скопје 2013

Главна награда за Архитектура Скопје 2013

POKANA ASK13
Градот Скопје и Музејот на град Скопје во четврток, 14 ноември, ќе ја отворaт манифестацијата „Архитектура Скопје 2013“, на која се доделува Главната награда за архитектура на град Скопје. Овој настан „Архитектура Скопје 2013“ кој традиционално се организира во Музејот на град Скопје веќе 14 години, се одржува во чест на 13 Ноември, Денот на ослободување на Скопје, и се реализира под покровителство на Град Скопје.

Испрати коментар

Scroll To Top