Насловна / Вести / Дизајнерски хотел кој го менува искуството на далечна Кина

Дизајнерски хотел кој го менува искуството на далечна Кина

Ако мислите дека кинеската угостителска понуда вклучува само формални хотели за деловни луѓе или пак хотели кои многу се потпираат на богатата традиција на земјата, тогаш ќе треба да размислете уште еднаш.кинески хотел _02

Бидејќи денес туристите се повеќе се пробирливи во смисла на сместување и целокупно искуство, така и во Кина, почнале да водат сметка за нудење на нешто поинакви хотелски услуги.кинески хотел _01

Хотелот VUE нуди такво искуство. Се наоѓа во тивка населба, а вниманието го привлекува веднаш со извонредниот изглед на екстериерот, кој делува едноставно, се додека не се види розовата жичана структура која прикажува два зајаци како се ги сакаат. кинески хотел _04

Внатре гостите ги пречекува цела низа на слични сцени, а просториите се уредени концептуално различни. Додека просторот за јадење и вечера е комбинација на класичен и современ стил, бањите изгледаат помалку футуристички. Слично на тоа, некои од собите изобилуваат со светли бои, додека во други простории истите бои се наоѓаат само во детали.кинески хотел _03 кинески хотел _05 кинески хотел _06 кинески хотел _07 кинески хотел _08 кинески хотел _09 кинески хотел _10 кинески хотел _11 кинески хотел _12 кинески хотел _13 кинески хотел _14

Испрати коментар

Вие можете да ги користите следните HTML ознаки: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Scroll To Top