Насловна / Архитектура / „Архитектонско филмско творештво 2010-2014“ на Кристобал Палма

„Архитектонско филмско творештво 2010-2014“ на Кристобал Палма

Фотографот Кристобал Палма, од Estudio Palma, создаде филм во кој документира бројни архитектонски зданија кои ги фотографира во изминатите  четири години на различни локации низ светот. Филмот насловен „Архитектонско филмско творештво 2010-2014“ претставува краткo архитектонскo видеo кое им нуди на гледачите подлабоки разбирања за архитектонските дела на различни архитекти. Кристобел Палма е роден во Велика Британија, каде завршува архитектура а сега живее во Чиле, продолжувајќи ја својата кариера како фотограф.

cristobal-palma-architecture-film-work-2010-2014-01 cristobal-palma-architecture-film-work-2010-2014-02 cristobal-palma-architecture-film-work-2010-2014-05 cristobal-palma-architecture-film-work-2010-2014-06 cristobal-palma-architecture-film-work-2010-2014-04 cristobal-palma-architecture-film-work-2010-2014-07 cristobal-palma-architecture-film-work-2010-2014--08 cristobal-palma-architecture-film-work-2010-2014-03

Еден коментар

  1. Ova so videoto e poln pogodok.Arhitektura ,muzika…

Испрати коментар

Вие можете да ги користите следните HTML ознаки: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Scroll To Top