Насловна / Вести / Акција за собирање на електричен и електронски отпад во Гази Баба

Акција за собирање на електричен и електронски отпад во Гази Баба

Kampanja e-otpad

Граѓаните на општина Гази Баба  до 28 мај ќе можат да се ослободат од своите неупотребливи електрични и електронски уреди во рамки на проектот на општината за собирање електричен и електронски  отпад. Тие потенцијално можат да станат и добитници на вредни награди.

Kampanja za e-otpad

Секој полнолетен граѓанин кој ќе достави отпаден електричен или електронски апарат во еден од еко магацините на Елколект лоцирани на територија на Општина Гази Баба станува потенцијален добитник на вредна наградна. Еко магацините на Елколект во општина Гази Баба се лоцирани на улицата „Лазар Поп Трајков“ бр. 26 ­ Автокоманда и на улица „6“ во село Стајковци. Наградната игра е во спонзорство на Елколект ДОО.

 

 

 

Испрати коментар

Вие можете да ги користите следните HTML ознаки: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Scroll To Top