Насловна / Хортикултура / Адинг – компанија со најубаво уреден двор

Адинг – компанија со најубаво уреден двор

На конкурсот објавен по повод традиционалната манифестација „5 Јуни – Светски ден на животната средина“ Адинг ја освои првата награда во категоријата најубаво уреден двор на стопански објект.

Наградата ја додели градоначалникот на град Скопје – г-дин Коце Трајановски.

Адинг АД е компанија која е постојано е вклучена во следење и спроведување на сите трендови за заштита на животната средина со воведување, практикување и одржување на стандардот ИСО 14001-2004, со долгорочни програми за подобрување на технологиите и спречување на загадувањата на животната средина.

За хортикултурното и партерно уредување во Адинг се грижи фирмата – Биро Проект.

ading-nagraden-za-najdobar-dvor-na-stopanski-objekt-vo-grad-skopje-15

ading-nagraden-za-najdobar-dvor-na-stopanski-objekt-vo-grad-skopje-12  ading-nagraden-za-najdobar-dvor-na-stopanski-objekt-vo-grad-skopje-10  ading-nagraden-za-najdobar-dvor-na-stopanski-objekt-vo-grad-skopje-8  ading-nagraden-za-najdobar-dvor-na-stopanski-objekt-vo-grad-skopje-6  ading-nagraden-za-najdobar-dvor-na-stopanski-objekt-vo-grad-skopje-4  ading-nagraden-za-najdobar-dvor-na-stopanski-objekt-vo-grad-skopje-2  ading-nagraden-za-najdobar-dvor-na-stopanski-objekt-vo-grad-skopje-001

Испрати коментар

Scroll To Top