Насловна / Порта3 / Промовиран новиот дизајн на “Порта3“

Промовиран новиот дизајн на “Порта3“

Saem za gradeznistvo slika 1.JPGВо рамките на саемот “Градежништво 2009“ беше промовиран и новиот дизајн на списанието “Порта3“. За 5 години, колку што излегува, Порта3 по трет пат го менува дизајнот – од весник печатен на обична рото хартија, преку слично издание до поголем формат со поквалитетен печат само на кориците, до денешниот изглед на модерно списание со квалитетбна хартија.

 Saem za gradeznistvo slika 1.JPG  saem za gradeznistvo slika 2.JPG
 Saem za gradeznistvo slika 3.JPG  Saem za gradeznistvo slika 4.JPG

2 коментари

  1. Spisanieto,e,dobro ali bi trebalo da se nadogradi Za firmite i krajnite potrosaci da znaat sto e novo da ovozmozite Da pravat sporedba investitorite sekogas gradbata ja gradat samo za toa stoslysnale, nikogas pazarot ne go istrazuuvaat. Posebno nas zenite investitorite nikogas seriozno nene sfakaat ke bidam kratka i bi pobarala da dobivam na domasna adresa od dpisanieto odnapred blagodaram yspesna rabota

Испрати коментар

Scroll To Top