Насловна / Порта3 / Маркетинг

Маркетинг

porta3_cenovnik_2011.jpg

ЗОШТО ДА СЕ РЕКЛАМИРАТЕ ВО ПОРТА 3?


1. Уникатност – Порта 3 е прво и единствено списание во нашата земја кое ги опфаќа темите од градежништвото, архитектурата и екологијата.


2. Квалитет – Порта 3 е медиум кој нуди квалитетни и навремени информации и дава одговор на сите актуелни прашања од овие области.


3. Флексибилни и отворени за соработка – можност да се вклучите и вие во списанието со ваши интересни текстови, информации кои би биле соодветни за нашата публика.


4. Светски изглед – Порта 3 излегува во формат и со дизајн на најквалитетните светски списанија. И по својот изглед, Порта 3 е уникатна на македонскиот пазар.


5. Успешност и високо поставени цели – Порта 3 е медиум кој верува во својот квалитет, има високи стандарди,а тоа го прави уште поуспешен. Квалитетен медиум има повеќе читатели, повеќе реклами. Да бидеме препознатлив бренд во целата земја е нашата цел која полека, но сигурно ја остваруваме.

 

 

 

Агенција одговорна за маркетинг БИРО ПРОЕКТ

BiroProekt_Logo.jpg

Адреса: Ул. Васил Ѓоргов бр 21/2 лок.91000 Скопје, Р.Македонија

Е-пошта: epetrovska@biroproekt.com.mk

Тел: + 389 (2) 3243 790; + 389 (2) 3243 797

Моб: + 389 (0)72 248 796

Факс: + 389 (2) 32 43 796

Испрати коментар

Scroll To Top