Насловна / Дневни Вести / „Вечер на архитектурата“ во Охрид

„Вечер на архитектурата“ во Охрид

ohrid.jpg

Асоцијацијата на архитекти на Македонија ги поканува своите членови на настанот "Вечер на архитектурата" кој ке се одржи на 28 Јули (четврток) со почеток во 20 часот во Домот на културата во Охрид. На него на тема „Идеални слики / партикуларни реалности“ предавање ќе одржи Минас Бакачев д.и.а. Во рамките на вечерта ќе се отвори и изложба на арх.Валентино Константиновски наречена "Созревање", а ќе има и презентација на производите на компанијата Тондах.

Испрати коментар

Scroll To Top