Насловна / Вести / Зеница: Најмодерен терминал за течни горива на Балканот

Зеница: Најмодерен терминал за течни горива на Балканот

Со реализација на инвестиција во вкупна вредност од над 5 милиони евра, компанијата Hifa Oil, изгради терминал за складирање на течни горива, кој се оценува како еден од најмодерните на Балканот. Со тоа, БиХ ги зголеми капацитетите за задолжителни залихи на горива, кои се еден од условите на ЕУ, кога станува збор за задолжителни резерви.

terminal1

terminal2

terminal3

terminal4

Испрати коментар

Вие можете да ги користите следните HTML ознаки: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Scroll To Top