Насловна / Архитектура / Во живо од МоМА, Њујорк

Во живо од МоМА, Њујорк

Во пресрет на 15 јули и отварањето на изложбата  „Кон бетонската утопија: Архитектурата во Југославија во периодот 1948-1980“ (Toward a Concrete Utopia: Architecture in Yugoslavia, 1948–1980 ).

Испрати коментар

Вие можете да ги користите следните HTML ознаки: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Scroll To Top