Насловна / Вести / Тажно лето – како изгледаат базените без капачи

Тажно лето – како изгледаат базените без капачи

Во овој момент, во ова тажно лето за многумина одењето на базен е само пуста желба. Овие фотографии од воздух ги снимил фотографот Brad Walls, кој во тек на своето патување направил колекција „Базени од воздух“.(Pools From Above). Може да се забележат базени без присуство на капачи. Тој својата серија ја опишува како „признание на убавината, која можете да ја пронајдете во формите, боите и текстурите на базените ширум светот“ и додава „се вљубив во линиите, кривините и просторот околу базените, кои без перспектива од беспилотно летало не би можеле да се видат“.

1_resize 2_resize 3_resize 4_resize 5_resize 6_resize 7_resize 8_resize 9_resize 10_resize 11_resize 12_resize 13_resize 14_resize

Испрати коментар

Вие можете да ги користите следните HTML ознаки: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Scroll To Top