Насловна / Арт и дизајн / Стари трупци трансформирани во модерни ламби

Стари трупци трансформирани во модерни ламби

Дизајнерот на мебел Duncan Meerding ги трансформира старите трупци од дрво во модерни ламби, кои може да бидат дел од ентериерите или пак да се постават во дворот. Тој на самото дрво поставува пукнатини од каде се овозможува осветлувањето со лед светилки. Инспирација за ваквиот дизајн е природата, па поради тоа се користени и природни материјали, односно дрво. Димензиите на ламбата изнесуваат 400 мм висина и 300 мм ширина.

лампи-1 лампи-2 лампи-3

Испрати коментар

Вие можете да ги користите следните HTML ознаки: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Scroll To Top