Насловна / Арт и дизајн / Славина за точење пиво која ги истакнува најважните работи

Славина за точење пиво која ги истакнува најважните работи

Славината за пиво дизајнирана од бирото ВоО Barcelona за компанијата Cervezas Ambar го редефинира концептот на славини и ја нагласува умешноста на послужување пиво.

1_resize

Дизајнот доаѓа од идејата вертикалата да се постави вон центарот на славината, создавајќи директна врска помеѓу купувачот и шанкерот кој точи пиво.

2_resize

Овој близок однос, создаден со директен поглед на течноста која ја полни чашата, ги истакнува најважните работи: пивото, начинот на неговото послужување и природниот гест на предавањето.

5_resize 6_resize 4_resize 3_resize

Испрати коментар

Вие можете да ги користите следните HTML ознаки: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Scroll To Top