Насловна / Арт и дизајн / Скопје Лаб – конкурс за дизајн „Промената започнува со тебе“

Скопје Лаб – конкурс за дизајн „Промената започнува со тебе“

Свесни за потребата за постигнување на поголема енергетска ефикасност со цел намалување на потрошувачката на енергија, зголемување на квалитетот на живот и намалување на загадувaњето, Скопје Лаб објавува конкурс за дизајн на постер и беџ кои ќе ги користи Градот Скопје во промотивната кампања за енергетска ефикасност насловена “Промената започнува со тебе”.

скл_resize

Конкурсот е отворен за сите без разлика на возраст, професија и занимање.

Пријавата може да биде за:

-          Дизајн за постер

-          Дизајн за беџ

-          Дизајн за постер и за беџ

Краен рок за поднесување на апликациите е 26ти август 2020, 18:00 преку пополнување на оваа форма: https://bit.ly/3ft8REY

Најкретивните дизајни ќе бидат наградени со:

-          Беџ – 1ва награда – 80 USD

-          Беџ – 2ра награда – 50 USD

-          Постер – 1ва награда – 140 USD

-          Постер – 2ра награда – 120 USD

Резултатите ќе бидат објавени на официјалната веб-страница и на профилите на социјалните мрежи на Град Скопје и Скопје Лаб. Од наградените и пристигнатите трудови ќе се организира онлајн изложба за презентација пред пошироката јавност.

Повеќе информации и пријавување тука.

Испрати коментар

Вие можете да ги користите следните HTML ознаки: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Scroll To Top