Насловна / Архитектура / SHARE Architects Days – настанот ќе се одржи виртуелно

SHARE Architects Days – настанот ќе се одржи виртуелно

Асоцијацијата на архитекти на Македонија – ААМ ги известува своите членови дека од 13.04 -16.04.2021, виртуелно ќе се одржи настанот SHARE Architects Days. Членовите на ААМ имаат можност да се регистрираат во заедницата и да станат членови на SHARE платформата.

Poster SHARE Days_resize

За да го направите тоа следете ги следните чекори:

1.       Отворете го линкот: https://membership.share-architects.com/Apply

2.       Пополнете ја апликацијата

3.       Апликацијата ќе биде потврдена од страна на SHARE. Доколку истата е прифатена, ќе пристигне линк на Вашата мејл адреса за активирање на профилот

4.       Отворете го линкот и одберете лозинка

5.       По успешното активирање:

-          Ќе можете да правите промени на профилот (доколку се потребни)

-          Ќе имате пристап до настаните

-          Ќе можете да се регистрирате за SHARE Days (билетот за настанот е намален за 50% и изнесува 10 евра, а билетот за виртуелниот штанд е намален за 20% и изнесува 79 евра)

аам

Испрати коментар

Вие можете да ги користите следните HTML ознаки: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Scroll To Top