Насловна / Ентериери / Просторно дефинирање со дрвени елементи

Просторно дефинирање со дрвени елементи

prostorno definiranje so drvo_02_resize
Дефинирањето на просторот е многу важно во ентериери кои имаат отворен план . Како средство за истакнување на флексибилноста на еден простор, дизајнерското студио од Копенхаген ‘ORNDUVALD’ креира ентериерски додатоци направени од дрво, кои ги именувале како “Frame And Column Partitions”. Со помош на овие интересни дизајни, можете привремено да го менувате визуелниот аспект на целиот ваш ентериер. Тие се дизајнирани на таков начин да можат со својата текстура, површина, физички и визуелен аспект, да функционираат како важен и лесен визуелен елемент во поврзување на просторот. Нивната позиција во еден ентериер лесно да се измени, па може да го промени амбиентот и целокупната атмосфера на просторот. Ја менуваат перцепцијата на една соба и нејзината просторна структура. Лесно се прилагодуваат на висината на една соба, а нивната главна функција е дополнително помогната и со елегантниот и неагресивен дизајн.prostorno definiranje so drvo_03_resizeprostorno definiranje so drvo_01_resizeprostorno definiranje so drvo_09_resizeprostorno definiranje so drvo_10_resizeprostorno definiranje so drvo_04_resizeprostorno definiranje so drvo_06_resizeprostorno definiranje so drvo_07_resizeprostorno definiranje so drvo_08_resizeprostorno definiranje so drvo_05_resize

Испрати коментар

Scroll To Top